Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε τη Δευτέρα ένα πρόσωπο, ηλικίας 26 ετών, για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συγκεκριμένο πρόσωπο μετέβη χθες στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για την Γαλλία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσίασε ελληνικό ταξιδιωτικό έγγραφο και ελληνική άδεια παραμονής, που άνηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Ανακρινόμενος, παραδέχτηκε ότι είναι υπήκοος αφρικανικής χώρας και αιτητής πολιτικού ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE