Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Πάφου για πλαστοπροσωπία - Υπό κράτηση ο 26χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε τη Δευτέρα ένα πρόσωπο, ηλικίας 26 ετών, για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συγκεκριμένο πρόσωπο μετέβη χθες στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για την Γαλλία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσίασε ελληνικό ταξιδιωτικό έγγραφο και ελληνική άδεια παραμονής, που άνηκαν σε άλλο πρόσωπο.

Ανακρινόμενος, παραδέχτηκε ότι είναι υπήκοος αφρικανικής χώρας και αιτητής πολιτικού ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE