LIFESTYLE

Survivor: Εφτά 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Εφτά 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο - ΒΙΝΤΕΟ

Τραυματισμούς, λιποθυμίες και μια καταιγίδα που οδήγησαν σε κλάματα και εντάσεις είχε το επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor, εκτός φυσικά από το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας, μια νίκη που οι Διάσημοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο, μιας και ήδη πέντε από τους παίκτες τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και κινδυνεύουν.

Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, μετά την ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Έτσι στο βραδινό συμβούλιο η Αθηνά Ευμορφιάδη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στο δεύτερο αγώνισμα θα υποδείκνυε το άτομο που θα έβγαζε στον τάκο εκεί οπού θα βρισκόντουσαν ακόμα δυο.

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και οι κακουχίες τους έχουν στοιχήσει την ενέργειά τους, ενώ φάνηκε να τους επηρεάζει αρκετά και η καταιγίδα που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και οι κακουχίες τους έχουν στοιχήσει την ενέργειά τους, ενώ φάνηκε να τους επηρεάζει αρκετά και η καταιγίδα που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο.
Η Σοφιάνα και η Παρασκευή, παραδέχτηκαν ότι είχαν ένα πολύ δύσκολο βράδυ και ότι ξέσπασαν σε κλάματα, με όλη την κατάσταση που επικράτησε.

Οι Διάσημοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-1 με τον Γιωρίκα Πιλίδη να πετυχαίνει νίκη μόλις σε 57 δευτερόλεπτα.
Οι Μαχητές... πάλεψαν για την μείωση του σκορ και ο Θανάσης Μπέλλος κατάφερε να κάνει το 6-3, στον αγώνα του κόντρα στον Απόστολο Ρουβά, όμως στάθηκε και άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο κούτελο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον στίβο μάχης με σκάφος.
Οι μπλε δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους κόκκινους για να μειώσουν σε 8-7.
Όμως Μυριέλλα και Πιλίδης έγραψαν το τελικό 10-7 και οι Διάσημοι έκαναν... πάρτι για τη νίκη τους στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους Μαχητές να αναγκάζονται να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας (και πέμπτο συνολικά).

Οι μαχητές έδειξαν να βρίσκονται υπό έντονη ψυχική και σωματική πίεση, ενώ καθόλου καλά δεν ένιωσε και ο Σταμάτης Καλαφατάς με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Σε ότι αφορά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, όπου ένας εκ των μαχητών θα απέφευγε τη βραδινή ψηφοφορία και θα είχε το δικαίωμα να υποδείξει έναν από την ομάδα του προς αποχώρηση, έπρεπε πρώτα να βρει την ισορροπία του πάνω σε ένα ξύλο που κρατείται από δύο αλυσίδες, χωρίς να πατήσει τη χρωματιστή γραμμή στη θέση ή τις αλυσίδες. Έπειτα να πάρει από ένα δισκάκι, πάνω στο οποίο να στερεώσει μπαλάκια προσπαθώντας να τα κρατήσει σε ισορροπία. Εκτός δοκιμασίας βγήκε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης. Ακολούθησαν ο Σάββας, ο Γιάννης Τσολάκης, η Πελαγία, Η Παρασκευή, ο Σταμάτης, η Σοφιάνα και η Ασημίνα. Η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στον Σπύρο και την Άσπα, με τον Σπύρο τελικά να επικρατεί και να κερδίζει τo κολιέ της ατομικής ασυλίας.

Οι Μαχητές κλήθηκαν να προτείνουν τον δεύτερο υποψήφιο για αυτήν την εβδομάδα και πέμπτο συνολικά, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, ενώ δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά και οι εντάσεις τόσο για την καταιγίδα όσο και για το μαγείρεμα.
Στην ψηφοφορία υπήρξε ομοφωνία, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να ψηφίζεται από όλους τους συμπαίκτες της.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη που είχε κερδίσει τη μια ατομική ασυλία έβγαλε στον "τάκο" μια παίκτρια που έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία ήταν η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ενώ o Σπύρος Μαρτίκας έδωσε τον Σταμάτη Καλαφατά.

Έτσι με τους τέσσερις υποψήφιους των Διασήμων, τον Βαλάντη, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Μυριέλλα Κουρεντή, υποψήφιους της προηγούμενης εβδομάδας και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που ψηφίστηκε χθες στον… τάκο βρέθηκαν και οι Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Σταμάτης Καλαφατάς.

Δείτε απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο:

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top