Στις 20 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τους πληφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος

Στις 20 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τους πληφοριοδότες δημοσίου συμφέροντος

Στις 20 Ιανουαρίου οδηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αφορά την προστασία των πληροφοριοδοτών δημοσίου συμφέροντος.

 
Όπως δήλωσε μετά την  συνεδρία της Επιτροπής Νομικών ο Πρόεδρος της, Βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης το νομοσχέδιο συζητήθηκε σε μια τελευταία συνεδρία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που ξεκάθαρα πλέον οδηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20 του Γενάρη χωρίς καμία απολύτως πλέον τροπολογία ή παρατήρηση ή άλλως πως.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες, τα κόμματα θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο γιατί πραγματικά είναι επαναστατικό και είναι ένα από τα τρία νομοσχέδια που θα στείλουν το μήνυμα και στο εσωτερικό της Κύπρου και στο εξωτερικό ότι αλλάζουμε, ότι επιτέλους παίρνουμε σοβαρότατες αποφάσεις για να περιορίσουμε τη διαφθορά στον τόπο μας», ανέφερε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE