ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΗΒ: Εργαζόμενος έσωσε τη ζωή θετικού βρέφους Κυπρίων - Ουρλιαζε η μάνα - «Δεν τον ένοιαζε αν μολυνθεί με κορωνοϊο»

ΗΒ: Εργαζόμενος έσωσε τη ζωή θετικού βρέφους Κυπρίων - Ουρλιαζε η μάνα - «Δεν τον ένοιαζε αν μολυνθεί με κορωνοϊο»

Ρίσκαρε να κολλήσει κορωνοϊο, για να σώσει την ζωή ενός 4μηνου θετικού βρέφους , το οποίο έπαθε επιληπτική κρίση.

Πρόκειται για οικογένεια Κυπρίων που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και κινδύνεψε η ζωή του γιού τους.

Ένας εργαζόμενος στο κέντρο δειγματοληψίας Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο έτρεξε για να βοηθήσει ένα μωρό τεσσάρων μηνών που έπαθε επιληπτική κρίση καθώς η μαμά του πανικόβλητη ούρλιαζε για βοήθεια.

Η 34χρόνη Κύπρια Μισέλ Κλεάνθους, η οποία είχε βγει θετική στον ιό, είχε πάει με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της στις 6 Ιανουαρίου για ελέγχους όταν ο Κρίστιαν ξαφνικά έπαθε κρίση.

Τοτε η Michelle, βγήκε από το αυτοκίνητό της το οποίο είχε παρκάρει σε ένα απομονωμένο σημείο κοντά στο κέντρο δειγματοληψίας και φώναξε για βοήθεια. Ο Roland Wilkerson, ένας εργαζόμενος, την άκουσε και έτρεξε σώζοντας την ζωή στο βράφος.

Φανερά αναστατωμένη και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Roland όπως ανέφερε  στο Metro. Με αυτοθυσία να κολλήσει κορωνοϊο ο Roland ο «ήρωας» της οικογένειας είναι σε αυτοπεριορισμό, καθώς ενώ γνώριζε ότι το μωρό ήταν θετικό, αυτό δεν τον εμπόδισε να του σώσει την ζωή.

Η Michelle είπε: «Ήξερα ότι είχα Covid το ίδιο και ο γιος μου που είναι τεσσάρων μηνών ο οποίος είχε συμπτώματα, οπότε πήγαμε όλοι να κάνουμε εξετάσεις.

«Εξήγησα ότι θα κάναμε το τεστ μακριά απο τον υπόλοιπο κόσμο , το ίδιο και το μωρό που βρισκόταν στο πίσω μέρος,  Οταν πήγα να κάνω το τεστ στον Κρίστιαν, παρατήρησα ότι έπαθε επιληπτική κρίση. Τα μάτια του το σώμα του απο το πρόσωπό του μέχρι το πόδι του είχαν πάρει μια κλήση στα δεξια. Ως γονιός, απλά δεν ήξερα τι να κάνω και ξεκίνησα να  φώναζω για βοήθεια και προσευχόμουν στον Θεό να μας βοηθήσει κάποιος. Ο άντρας μου βγήκε βιαστικά από το αυτοκίνητο και προσπαθούσε να καλέσει ασθενοφόρο»

«Από την άλλη πλευρά του πάρκινγκ τότε εμφανίστηκε ο Roland τρέχοντας και έβγαλε το μωρό από το αυτοκίνητο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί μας , την ίδια στιγμή που εμείς ήμασταν τόσο σοκαρισμένο και αδύναμοι να κάνουμε κάτι»

«Του είπαμε ότι είχαμε Covid και είπε ότι δεν τον ένοιαζε. Δεν άφησε το μωρό να φύγει έως ότου βρισκόταν με ασφάλεια σε ένα ασθενοφόρο στα χέρια των παραϊατρικών.

Ο Ρόλαντ έσωσε τη ζωή απο το βρέφος ενώ γνώριζε ότι το μωρό είχε κορωνοϊο. Το βρέφος τώρα παλεύει με μηνιγγίτιδα και Covid στο νοσοκομείο Lister στο Stevenage.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τον Ρόλαντ», είπε η Μισέλ.

«Πήρε τον έλεγχο της κατάστασης, δημιουργώντας χώρο για το μωρό μας και βάζοντάς το εκεί που έπρεπε. Δεν του επιτρέπεται να εργάζεται αυτή τη στιγμή, καθώς πρέπει να απομονωθεί αφού είχε έρθει σε επαφή μαζί μας. Απλώς δεν ξέρουμε πώς να τον ευχαριστήσουμε.

«Έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του για να βάλει πρώτα τη ζωή του γιου μου. Είναι ένας πραγματικός σύγχρονος ήρωας για όλους μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες» ανάφερε η Μισελ.

«Ευχαριστούμε τον Θεό που πήγε στη δουλειά εκείνη την ημέρα».

Πηγή: parikiaki

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top