ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πατέρας θετικός στον κορωνοϊο επιτέθηκε σε Διευθυντή Γυμνασίου - Ερευνα απο την Αστυνομία

ΒΙΝΤΕΟ: Πατέρας θετικός στον κορωνοϊο επιτέθηκε σε Διευθυντή Γυμνασίου - Ερευνα απο την Αστυνομία

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σε σχολείο της Κύπρου με πατέρα σε έξαλλη κατάσταση να επιτίθεται λεκτικά και σωματικά σε διευθυντή σχολείου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Μάλιστα ο εν λόγω πατέρας ήταν θετικός στον κορωνοϊο με αποτέλεσμα η Αστυνομία να ερευνά πλέον δυο αδικήματα εναντίον του ,της απειλής και εξύβρισης, και της παραβίασης του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" στον Αντ1 , το πρωί της Παρασκευής, ένας άλλος γονέας αντιλήφθηκε ότι μαθήτρια του σχολείου "εσπασε" τα πρωτόκολλά για τον κορωνοϊο και ενώ ήταν στενή επαφή κρούσματος , εντούτοις πήγε κανονικά σχολείο. Αμέσως ενημέρωσε την Διεύθυνση , και η μαθήτρια απομονώθηκε. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μαθήτρια όταν ρωτήθηκε επιβεβαιωσε ότι η μητέρα της ήταν θετική στον κορωνοϊο και ότι ο πατέρας της , της ζήτησε να μεταβεί κανονικά σχολείο. Κατευθείαν ιδοποιήθηκε ο γονέας να παραλάβει την κόρη του, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να συμμορφωθεί . Οταν του διευκρίνησαν ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές , τότε έσπευσε στο σχολείο και επιτέθηκε φραστικά στον διευθυντή, ενώ στην συνέχεια τον έσπρωξε με δύναμη.

Δυο Βοηθοί Διευθυντές οι οποίοι ήταν μάρτυρες στο περιστατικό, παρενέβησαν αρπάζοντας τον γονιό ο οποίος συνέχισε να βρίζεικαι να απειλεί.

Μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, και η ΟΕΛΜΕΚ. 

Να σημειωθεί ότι κατα τον διαγνωστικό ελεγχο που ακολούθησε , η μαθήτρια βρέθηκε θετική , προκαλώντας αναστάτωση στο σχολείο για πιθανή διασπορά του ιού, την ίδια ώρα που και ο πατέρας εντοπίστηκε θετικός.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top