ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 118% της κανονικής η βροχόπτωση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου

Στο 118% της κανονικής η βροχόπτωση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου

Στο 118% της κανονικής από την 1η Οκτωβρίου (έναρξη υδρολογικού έτους) έφτασε η βροχόπτωση στις ελεύθερες περιοχές μέχρι τις 08:00 της 24ης Ιανουαρίου.

 
Ειδικότερα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η συνολική βροχόπτωση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου ανήλθε σε 348,1 χιλιοστά σε σύγκριση με 294 που είναι η κανονική βάσει των ιστορικών στοιχείων.
 
Με βάση τα στοιχεία ο βροχερός Ιανουάριος έχει δώσει μέχρι στιγμής 113,4 χιλιοστά βροχής που αντιστοιχεί στο 111% της κανονικής για το μήνα. Οι βροχές του Ιανουαρίου αντιστοιχούν σχεδόν στο ένα τρίτο (32,6%) της συνολικής βροχόπτωσης από την 1η Οκτωβρίου.
 
Εξάλλου, 12 από τους συνολικά 17 σταθμούς έχουν ξεπεράσει το 100% της κανονικής βροχόπτωσης.  Τα μεγαλύτερα ποσοστά, μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, καταγράφηκαν στον Λιθροδόντα με 155% της κανονικής και ακολουθούν το αεροδρόμιο Λάρνακας με 143% και ο σταθμός του Κόρνου με 136%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top