Πάγωσαν οι λουόμενοι σε παραλία της Λεμεσού! Κραυγές για βοήθεια και ένας τουρίστας αναίσθητος

Πάγωσαν οι λουόμενοι σε παραλία της Λεμεσού! Κραυγές για βοήθεια και ένας τουρίστας αναίσθητος

Έχασε τις αισθήσεις του στη θάλασσα με αποτέλεσμα η παρέα του άτυχου τουρίστα να φωνάζει για βοήθεια και ασθενοφόρο. Ευτυχώς για καλή τους τύχη η οργανωμένη πλαζ της Λεμεσού διαθέτει ναυαγοσωστική ομάδα, η παρέμβαση των οποίων ήταν καταλυτική για να σωθεί η ζωή του

Με ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο ήρθαν αντιμέτωποι οι ναυαγοσώστες στην παραλία Malindi, στη Λεμεσό

Συγκεκριμένα χθες το πρωί Βόσνιος τουρίστας που πήγε για μπάνιο, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο νερό. Οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο  ανταποκρίθηκαν άμεσα, μετέφεραν τον Βόσνιο τουρίστα στην ακτή και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες .

Στη συνέχεια ο λουόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται εκτός κινδύνου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.