ΠΡΟΣΟΧΗ: Aπουσιάζει από την οικία της 35χρονη στη Λευκωσία - Μήπως την έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Aπουσιάζει από την οικία της 35χρονη στη Λευκωσία - Μήπως την έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 35χρονης, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Nima Tamang, από το Νεπάλ, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στο Γέρι, από τις 8.30 το πρωί, της Κυριακής, 06 Φεβρουαρίου, 2022. Η 35χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, εύσωμη, μελαμψή, με μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ φέρει τατουάζ με σχέδιο γράμματα, στον καρπό του ενός χεριού της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.