LIFESTYLE

Kanye West: Απειλεί να μην εμφανιστεί στο Coachella εάν η Billie Eilish δεν ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του, Travis Scott

Kanye West: Απειλεί να μην εμφανιστεί στο Coachella εάν η Billie Eilish δεν ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του, Travis Scott

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) είπε ότι δεν θα εμφανιστεί στο Coachella εκτός εάν η Μπίλι Ειλις (Billie Eilish) ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του Τράβις Σκοτ (Travis Scott) για κάτι που η τραγουδίστρια δεν έκανε.

Ο ράπερ ανέβασε στο Instagram μία ανάρτηση από ιστοσελίδα σύμφωνα με την οποία η Ειλις πρόσφερε έναν αναπνευστήρα σε ένα θαυμαστή της κατά τη συναυλία που έδωσε στην Ατλάντα, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Σκοτ και την συναυλία του στο Astroworld, στην οποία έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία τουλάχιστον 8 άτομα και δεκάδες πήγαν στο νοσοκομείο, κάτι όμως που δεν συνέβη.

"Ελα Μπίλι, σε αγαπάμε, ζητά συγγνώμη από τον Τραβ και από τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, κανείς δεν ήθελε να συμβεί αυτό", έγραψε ο Γουέστ. "Ο Tραβ δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε όταν ήταν στη σκηνή και πληγώθηκε από αυτό που συνέβη". Και πρόσθεσε: "Και ναι, ο Tραβ θα είναι μαζί μου στο Coachella, αλλά τώρα πρέπει να ζητήσει [η Ειλις] συγγνώμη πριν παίξω".

Η Ειλις απάντησε αμέσως μετά, σχολιάζοντας την ανάρτηση: "Κυριολεκτικά δεν είπα τίποτα για τον Τράβις, απλά βοήθησα έναν θαυμαστή". Η ανάρτηση από τον Γουέστ ήρθε λίγες μόλις ημέρες αφότου η Ειλις διέκοψε μια συναυλία της και πρόσφερε μια συσκευή εισπνοής σε έναν από τους θαυμαστές της, που φαινόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

"Θα περιμένω μέχρι όλοι να είναι καλά και μετά θα συνεχίσω", είπε από τη σκηνή χωρίς να αναφέρει ποτέ τον Σκοτ και τα όσα συνέβησαν στο Astroworld.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top