ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Μήπως σας ανήκουν αυτά τα κλοπιμαία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Μήπως σας ανήκουν αυτά τα κλοπιμαία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες περιουσίας και αντικειμένων όπως, κοσμήματα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και συσκευές θυροτηλεφώνων, που έχουν ανευρεθεί και διερευνάται κατά πόσον έχουν κλαπεί από κατοικίες, υποστατικά, οχήματα, και πρόσωπα, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την πιθανή αναγνώριση από τους ιδιοκτήτες της περιουσίας και αντικειμένων.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε πολίτες που πιστεύουν ότι περιουσία τους που έχει κλαπεί ή απωλεσθεί, πιθανόν να εντοπίζεται στα αντικείμενα που φαίνονται στις φωτογραφίες, ή και πολίτες που από κατοικία, υποστατικό ή όχημά τους, έχει κλαπεί οποιαδήποτε άλλη περιουσία, όπως επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Λεμεσού, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25-805057 και 25-805020 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή και με τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής τους, ώστε να διευθετηθεί με το ΤΑΕ Λεμεσού, η επιθεώρηση και πιθανή αναγνώριση της περιουσίας από τους ιδίους.

Η εν λόγω περιουσία ανευρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, 2022, κατά τη διάρκεια έρευνας σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών ότι στο υποστατικό πιθανόν να βρίσκεται περιουσία που αποτελεί προϊόν διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στη Λεμεσό.

Κατά την επιχείρηση έρευνας, τρία πρόσωπα, ηλικίας 45, 27 και 26 ετών, που εντοπίστηκαν στο υποστατικό, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Το ενδεχόμενο η περιουσία που ανευρέθηκε να αποτελεί προϊόν κλοπής διερευνάται, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διεξάγει εξετάσεις για αναγνώριση των ανευρεθέντων από ιδιοκτήτες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE