ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άφησε τους πελάτες να μπουν χωρίς safepass και σχηματίστηκε δικαστικός φάκελος - Βαθιά το χέρι στην τσέπη δυο σωματεία σε Λεμεσό και Λευκωσία

Άφησε τους πελάτες να μπουν χωρίς safepass και σχηματίστηκε δικαστικός φάκελος - Βαθιά το χέρι στην τσέπη δυο σωματεία σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και 3 υπευθύνων υποστατικών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία, μετά από ελέγχους για παραβίαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως νόμου, ενώ σχηματίστηκε δικαστικός φάκελος για ένα υποστατικό και επιδόθηκαν πρόστιμα ύψους €3.000 και €8.000 σε άλλα δύο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, διενεργήθηκαν 1.099 έλεγχοι στις ελεύθερες περιοχές.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 105 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό έγιναν 36 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 328 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και 1 υποστατικό έπειτα από 79 ελέγχους, στην Αμμόχωστο υπήρξαν 7 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 287 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 168 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Εξάλλου, το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 92 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία 4, χωρίς να προκύψουν καταγγελίες, ενώ από τους ελέγχους της Διεύθυνσης Αεροδρομίων, προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών.

Κατά τον έλεγχο σε υποστατικό σωματείου στη Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι οι υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safe pass, με αποτέλεσμα να δοθεί πρόστιμο ύψους €8.000. Στη Λεμεσό, κατά τον έλεγχο σε υποστατικό σωματείου επίσης διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος εργαζόταν χωρίς safe pass και επιδόθηκε πρόστιμο ύψους €3.000. Κατόπιν ελέγχου υποστατικού στην Πάφο, σχηματίστηκε δικαστικός φάκελος για υποστατικό όπου οι υπάλληλοι και οι πελάτες δεν είχαν safe pass, δεν γινόταν θερμομέτρηση υπαλλήλων, ούτε έλεγχος για safe pass στην είσοδο, ενώ στον χώρο δεν υπήρχαν ούτε δοχεία με αντισηπτικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top