ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινότητες Βασιλικού: Προχωρούν στη λήψη δυναμικών μέτρων για εργοστάσια ασφάλτου

Κοινότητες Βασιλικού: Προχωρούν στη λήψη δυναμικών μέτρων για εργοστάσια ασφάλτου

Σε δυναμικά μέτρα προχωρούν οι Κοινοτάρχες των εννέα κοινοτήτων Βασιλικού, σε σχέση με την εγκατάσταση των ασφαλτικών εργοστασίων στην περιοχή τους, καθώς προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, στις 10:00 με «αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας».

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναφέρει ότι «την αγανάκτηση τους εξέφρασαν οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι των εννέα κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού κατά την συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγιού και αφορούσε την δημόσια διαβούλευση για την εγκατάσταση των τριών μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή Καλαβασου».

«Οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι, ομόφωνα δεν αποδέχθηκαν την πραγματοποίηση της παρουσίασης και ανέφεραν ότι δεν αποδέχονται την εγκατάσταση των εργοστασίων στην περιοχή τους» προστίθεται.

Περαιτέρω «οι κοινοτάρχες δήλωσαν ότι διακόπτουν κάθε επαφή με τις αρμόδιες, για το θέμα, υπηρεσίες του κράτους και ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου».

«Μετά από την αποχώρηση τους από την αίθουσα οι κοινοτάρχες πραγματοποίησαν σύσκεψη κατά την οποία αποφάσισαν να λάβουν σειρά δυναμικών μέτρων, αρχίζοντας με εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 με αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσου Λευκωσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top