ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινότητες Βασιλικού: Προχωρούν στη λήψη δυναμικών μέτρων για εργοστάσια ασφάλτου

Κοινότητες Βασιλικού: Προχωρούν στη λήψη δυναμικών μέτρων για εργοστάσια ασφάλτου

Σε δυναμικά μέτρα προχωρούν οι Κοινοτάρχες των εννέα κοινοτήτων Βασιλικού, σε σχέση με την εγκατάσταση των ασφαλτικών εργοστασίων στην περιοχή τους, καθώς προγραμματίζουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, στις 10:00 με «αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας».

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναφέρει ότι «την αγανάκτηση τους εξέφρασαν οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι των εννέα κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού κατά την συγκέντρωση που έγινε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγιού και αφορούσε την δημόσια διαβούλευση για την εγκατάσταση των τριών μονάδων παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή Καλαβασου».

«Οι κοινοτάρχες και οι κάτοικοι, ομόφωνα δεν αποδέχθηκαν την πραγματοποίηση της παρουσίασης και ανέφεραν ότι δεν αποδέχονται την εγκατάσταση των εργοστασίων στην περιοχή τους» προστίθεται.

Περαιτέρω «οι κοινοτάρχες δήλωσαν ότι διακόπτουν κάθε επαφή με τις αρμόδιες, για το θέμα, υπηρεσίες του κράτους και ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου».

«Μετά από την αποχώρηση τους από την αίθουσα οι κοινοτάρχες πραγματοποίησαν σύσκεψη κατά την οποία αποφάσισαν να λάβουν σειρά δυναμικών μέτρων, αρχίζοντας με εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 με αποκοπή του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσου Λευκωσίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top