Ζελένσκι: «Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού» - Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα

Ζελένσκι: «Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού» - Καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε το πρώτο διάγγελμα μετά την εισβολή.

Ο πρόεδρος κάλεσε στο διάγγελμα του, τους Ρώσους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να καταδικάσουν την επίθεση που διέταξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

"Η σημερινή μέρα έχει περάσει στην  ιστορία όμως αλλιώς έχει περάσει  για την Ουκρανία και αλλιώς για τη Ρωσία", τόνισε.

"Η Ρωσία είναι στο δρόμο του κακού"

"Όλοι στην Ρωσία, όσοι δεν έχουν χάσει την αίσθηση της τιμής μπορούν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον πόλεμο που κήρυξαν οι κυβερνήτες τους κατά της Ουκρανίας", είπε συγκεκριμένα.

Ζήτησε ωστόσο όποιος βετεράνος μπορεί να κρατήσει όπλο, να πάει στις παλιές του μονάδες.

Ζήτησε αίμα για τους πληγωμένους των Ουκρανικών στρατευμάτων και παρακάλεσε όλες τις επιχειρήσεις να κάνουν ότι είναι δυνατόν να στηρίξουν την πολεμική προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υιοθετήσει τη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για το χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE συνιστά μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας, όχι μόνο για τη Λευκωσία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE