Απειλές Ρωσίας σε Φινλανδία - Πόλεμος εάν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Απειλές Ρωσίας σε Φινλανδία - Πόλεμος εάν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Εν μέσω βομβαρδισμών στο ουκρανικό έδαφος, η Ρωσία απειλεί την Φινλανδία και τη Σουηδία με «πολιτικές και στρατιωτικές συνέπειες» εάν κινηθούν προς ένταξη στις δομές του ΝΑΤΟ.

«Εκλαμβάνουμε τη δέσμευση της φινλανδικής κυβέρνησης σε πολιτική στρατιωτικής ουδετερότητας ως σημαντικό παράγοντα στη διαφάλιση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη βόρεια Ευρώπη» αναφέρεται σε ανάρτηση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Και προστίθεται: «Η εισδοχή της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ θα έχει σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές προκτάσεις».

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE