ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επέκταση σχεδίων χορηγιών προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις σε Κύπρο και εξωτερικό

Επέκταση σχεδίων χορηγιών προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις σε Κύπρο και εξωτερικό

Την επέκταση τριών σχεδίων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας για ενίσχυση επιχειρήσεων για συμμετοχής τους σε εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισινού.

Όπως είπε, τα σχέδια τα οποία επεκτάθηκαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Εξάλλου, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου, τα σχέδια αφορούν στην παροχή κινήτρων προς τις κυπριακές επιχειρήσεις για να συμμετάσχουν ιδιωτικά σε εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με πραγματική παρουσία ή διαδικτυακά και στόχο την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Τα Σχέδια Χορηγιών συμβάλλουν στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Νέας Εμπορικής Πολιτικής 2021-2030 του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ) για ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και αύξησης των εξαγωγών τους.

Τα τρία σχέδια, τα οποία θα προκηρυχθούν από την Υπηρεσία Εμπορίου του ΥΕΕΒ, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφορούν:

- Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης ή και εμπορίας βιομηχανικών προϊόντων, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

- Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης ή και εμπορίας γεωργικών προϊόντων, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

- Στη συμμετοχή κυπριακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των υπηρεσιών, σε ιδιωτική έκθεση στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν και σε διαδικτυακές και εικονικές εκθέσεις (online & virtual trade fairs) που διοργανώνονται στο εξωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top