ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουκάς Φουρλάς: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στην κατηγορίας 'Υγεία'

Λουκάς Φουρλάς: Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στην κατηγορίας 'Υγεία'

Υποψήφιος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για το βραβείο «Καλύτερος Ευρωβουλευτής», στη σημαντικότερη κατηγορία, αυτή της Υγείας, είναι ο Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ& ΕΛΚ Λουκάς Φουρλάς.

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε το περιοδικό «The Parliament», που διοργανώνει τα βραβεία από το 2004 και αποτελούν τον αναγνωρισμένο θεσμό του έργου των Ευρωβουλευτών.

«Η επιλογή, ως υποψήφιος καλύτερος Ευρωβουλευτής στην κατηγορία Υγεία, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή. Πρωτίστως, όμως, αποτελεί τιμή για την ίδια την πατρίδα μου, ανέφερε ο κ. Φουρλάς προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιλογή ενός Ευρωβουλευτή ο οποίος προέρχεται από μία μικρή χώρα.

«Είχα θέσει ως στόχο, πριν από την εκλογή μου ως Ευρωβουλευτής, να βοηθήσω και να στηρίξω τις προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συμπολιτών μου. Συνεχίζω αυτή την προσπάθεια έχοντας πλήρη επίγνωση του χρέους μου προς το κοινωνικό σύνολο», κατέληξε ο κ. Φουρλάς.

Τα βραβεία έχουν ως στόχο την ανάδειξη του έργου των Ευρωβουλευτών, το οποίο συνέβαλε σημαντικά στο νομοθετικό, εποπτικό και δημοσιονομικό ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρονιάς επιλέγονται από το σύνολο των ευρωβουλευτών, αλλά και από φορείς, οργανώσεις πολιτών και από τους ίδιους τους πολίτες, από όλα τα κράτη μέλη.

Τα τελικά αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 29 Ιουνίου.

Επίσημη ανακοίνωση ΔΗΣΥ

Υποψήφιοι για Ευρωβουλευτές της Χρονιάς ο Λευτέρης Χριστοφόρου και ο Λουκάς Φουρλάς
Υποψήφιος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για το βραβείο «Καλύτερος Ευρωβουλευτής», στην κατηγορία της Υγείας, και αντίστοιχα για το βραβείο στην κατηγορία «Οικονομικής Ανάκαμψης και Ανάπτυξης της Ευρώπης» είναι οι Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ και ΕΛΚ κ. Λουκάς Φουρλάς και κ. Λευτέρης Χριστοφόρου. 

«Η επιλογή, ως υποψήφιος καλύτερος Ευρωβουλευτής στην κατηγορία Υγεία, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή.  Πρωτίστως, όμως, αποτελεί τιμή για την ίδια την πατρίδα μου, ανέφερε ο κ. Φουρλάς προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιλογή ενός Ευρωβουλευτή ο οποίος προέρχεται από μία μικρή χώρα. «Είχα θέσει ως στόχο, πριν από την εκλογή μου ως Ευρωβουλευτής, να βοηθήσω και να στηρίξω τις προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συμπολιτών μου.  Συνεχίζω αυτή την προσπάθεια έχοντας πλήρη επίγνωση του χρέους μου προς το κοινωνικό σύνολο», κατέληξε ο κ. Φουρλάς.

Την ίδια ώρα Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρονιάς στην κατηγορία «Οικονομικής Ανάκαμψης και Ανάπτυξης της Ευρώπης» ανακοινώθηκε ο ευρωβουλευτής κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, επίσης από το περιοδικό «The Parliament»,

Τα βραβεία MEP AWARDS είναι ετήσιος θεσμός και βραβεύονται οι καλύτεροι ευρωβουλευτές ανά κατηγορία βάσει της κοινοβουλευτικής τους απόδοσης.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρονιάς επιλέγονται από το σύνολο των ευρωβουλευτών, αλλά και από φορείς, οργανώσεις πολιτών και από τους ίδιους τους πολίτες, από όλα τα κράτη μέλη. Τα τελικά αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 29 Ιουνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top