ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Στεφάνου: Αποδίδουμε τιμή σε αυτούς που υπερασπίστηκαν τη δημοκρατία

 Στ. Στεφάνου: Αποδίδουμε τιμή σε αυτούς που υπερασπίστηκαν τη δημοκρατία

Αποδίδουμε τιμή σε όλους τους πατριώτες δημοκράτες που με κίνδυνο τη ζωή τους, υπερασπίστηκαν τη νομιμότητα, τη δημοκρατία και τελικά τη χώρα μας από εκείνους που συνωμότησαν για να την καταστρέψουν, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του Στέφανος Στεφάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ο κ. Στεφάνου μιλούσε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Καταρτισμού και Τήρησης Μητρώου Μαχητών της Αντίστασης.

Καλωσορίζοντας την αντιπροσωπεία ο Στέφανος Στεφάνου υπογράμμισε ότι «ως ΑΚΕΛ αποδίδουμε τιμή σε αυτούς τους ανθρώπους και σε όλους τους πατριώτες δημοκράτες που με κίνδυνο τη ζωή τους, υπερασπίστηκαν τη νομιμότητα, τη δημοκρατία και τελικά τη χώρα μας από εκείνους που συνωμότησαν για να την καταστρέψουν όπως έπραξαν με το πραξικόπημα και την εισβολή».

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα που θέτει η επιτροπή προς το κράτος και την πολιτεία είναι πέρα για πέρα ορθά και το ΑΚΕΛ θα εργαστεί με στόχο την ικανοποίηση τους. Όπως είπε, αρκετά από αυτά εντέλλεται το κράτος, βάσει νόμων, να τα υλοποιήσει, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Το ΑΚΕΛ, αναφέρεται, θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας, ενάντια στη διαστρέβλωση που διάφοροι κύκλοι επιχειρούν και στην οποία συμμετέχει η δεξιά και η κυβέρνηση, αλλά και τον αγώνα για να μάθουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι τι έγινε σε αυτό τον τόπο και οδηγηθήκαμε στην τραγωδία. Είναι μια οφειλή, προστίθεται, προς όλους όσοι αγωνίστηκαν και ειδικά σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία.

«Είναι υπόσχεσή μας προς όλους αυτούς τους μαχητές της αντίστασης ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να ακονίζει την ιστορική μνήμη ενάντια στη λήθη, η οποία τροφοδοτείται από το πέρασμα του χρόνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top