ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγία Νάπα: Φύτεψαν 2000 δέντρα και αρωματικά φυτά δίπλα στα γλυπτά

Αγία Νάπα: Φύτεψαν 2000 δέντρα και αρωματικά φυτά δίπλα στα γλυπτά

Δενδρύλλια και θαμνώδη αρωματικά φυτά, φύτεψαν στο Πάρκο Γλυπτικής και στον Κακτόκηπο, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «τα δύο σημεία αναφοράς εμπλουτίστηκαν με εκατό και πλέον δεντρύλλια και θαμνώδη αρωματικά φυτά. Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου από το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και το Δήμο Αγίας Νάπας».

Εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας Αντώνης Χρίστου «εξέφρασε ευχαριστίες προς το Κίνημα για την πρωτοβουλία στη διοργάνωση της δεντροφύτευσης. Σε συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και άλλων οργανωμένων συνόλων, ο Δήμος Αγίας Νάπας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φυτέψει πέρα των 2000 δεντρυλλίων, με στόχο να παραδώσουμε στις κατοπινές γενεές μία πόλη με πολλές πράσινες εστίες».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Παράσχου, Εκτελεστικός Γραμματέας και Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών «εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς το Δήμαρχο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλο το προσωπικό του Δήμου για την διαχρονική και αγαστή συνεργασία με το Κίνημα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top