Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος για όλα τα οχήματα λόγω παγετού - Το οδικό δίκτυο που επηρεάζεται

Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος για όλα τα οχήματα λόγω παγετού - Το οδικό δίκτυο που επηρεάζεται

Κλειστοί δρόμοι λόγω καιρικών συνθηκών. Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το επηρεαζόμενο οδικό δίκτυο.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου -Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους) είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ για όλα τα οχήματα, λόγω παγετού.

Επίσης, οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς λόγω παγετού:

Διαμέρισμα Μόρφου

Κακοπετριάς – Καρβουνά

Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά

Κακοπετριάς – Σπηλιών – Κανναβιών

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου

Πεδουλά- Προδρόμου-Πλατρών

Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά – Πεδουλά

Για την κατάσταση του οδικού δικτύου μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, καθώς και μέσω των λογαριασμών της Αστυνομίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Facebook / Twitter και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους, καθώς οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς, όπως και η κατάσταση του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE