ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον φρικτό θάνατο βρέφους στη Λεμεσό

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον φρικτό θάνατο βρέφους στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση θανάτου του δύο μηνών βρέφους, το οποίο έχασε τη ζωή του στις 5 Μαρτίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης από το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων της Λεμεσού έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου αναμένεται να παραδώσουν τον φάκελο με το υλικό στη Νομική Υπηρεσία καθώς αύριο Παρασκευή 19 Μαρτίου εκπνέει το διάταγμα προσωποκράτησης των γονιών του μικρού κοριτσιού.

Στον εν λόγω φάκελο συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις των δύο γονέων καθώς και οι καταθέσεις του προσωπικού που ανέλαβε το βρέφος από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύτηκε μέχρι και τη στιγμή που έχασε τη μάχη με τη ζωή. Καταλυτικός ήταν και ο ρόλος της ιατροδικαστικής έκθεσης στην εν λόγω υπόθεση καθώς οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου κατέληξαν ότι ο θάνατος του βρέφους επήλθε μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μετά και τα ευρήματα των ιατροδικαστών και σειρά καταθέσεων ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κούνησε βίαια το βρέφος γιατί όπως ισχυρίστηκε ήταν κουρασμένος και το παιδί δεν σταματούσε να κλαίει. Τότε ο ίδιος πήρε στα χέρια του το παιδί και το κούνησε βίαια και απότομα ως αποτέλεσμα να προκαλέσει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο μικρό κοριτσάκι. Τα όσα μαρτύρησε στους ανακριτές ο 37χρονος τα υπέδειξε με τη χρήση μιας κούκλας δείχνοντας τον ακριβή τρόπο που ενέργησε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας κρατείται ως ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας μετά και από τη μαρτυρία του.

Οι ανακριτές θα αναμένουν περαιτέρω οδηγίες για το πώς θα προχωρήσουν στην υπόθεση μετά και την παράδοση του φακέλου σήμερα στη Νομική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο είχε διερευνηθεί περιστατικό βίας στην οικογένεια, χωρίς αυτό να αφορά το παιδί τους καθώς και ότι ο 37χρονος και η 22χρονη είναι γονείς ακόμη ενός παιδιού το οποίο ανάλαβε η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top