ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέντε μέρες στο κελί για δύο πρόσωπα για υπόθεση πράνομης κατοχής περιουσίας και εκρηκτικών υλών

Πέντε μέρες στο κελί για δύο πρόσωπα για υπόθεση πράνομης κατοχής περιουσίας και εκρηκτικών υλών

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε χτες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων σε σχέση με διάρρηξη καταστήματος και κλοπή, παράνομη κατοχή περιουσίας και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 29 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας και εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αναγνώρισε ένα όχημα χωρίς αριθμούς εγγραφής, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη φαρμακείου την προηγούμενη ημέρα στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ εντός του οχήματος διακρίνονταν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως το εν λόγω όχημα ανήκει σε 25χρονο, ενώ στη συνέχεια, γύρω στις 7 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε οικία 29χρονου στην Πάφο, στην οποία βρισκόταν και ο 25χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία δέσμη με χαρτονομίσματα, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κερμάτων, δύο πινακίδες εγγραφής οχήματος, καθώς επίσης και έξι φυσίγγια.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και χθες το πρωί, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου και κλοπής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν χτες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top