Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 34χρονου - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά, ρολόγια και κοσμήματα

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 34χρονου - Τον «τσάκωσαν» με ναρκωτικά, ρολόγια και κοσμήματα

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε στην παρουσία των δύο ενοίκων του διαμερίσματος, άντρα ηλικίας 34 ετών και γυναίκας ηλικίας 24 ετών, εντοπίστηκαν 12 νάιλον συσκευασίες κάνναβης βάρους 29,5 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και ένα αλεστήρι.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από περαιτέρω έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα, ανευρέθηκαν 18 τεμάχια από πλαστικό καλαμάκι, τα οποία περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 15.8 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 21 ρολόγια χειρός διαφόρων μαρκών, τέσσερις καδένες (λαιμού και χεριού), ένα επίχρυσο δαχτυλίδι, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, για τα οποία ο 34χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 34χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον της 25χρονης, δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό.

Η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE