ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στην Ιταλία - Δολοφόνησε και τεμάχισε πορνοστάρ

Σοκ στην Ιταλία - Δολοφόνησε και τεμάχισε πορνοστάρ

Σοκ προκαλεί στην Ιταλία η κατάληξη της εξαφάνισης μιας 26χρονης πορνοστάρ: Μετά από μήνες ερευνών η Carol Maltesi γνωστή και ως Charlotte Angie εντοπίστηκε τεμαχισμένη σε τουλάχιστον 15 κομμάτια σε γκρεμό της Βαλμόνικα στην επαρχία Μπρέσια.

Η πρώτη αναγνώριση του θύματος από τον ιατροδικαστή έγινε με βάση το λεπτοκαμωμένο κορμί της πορνοστάρ και τον εντοπισμό τουλάχιστον επτά εκ των έντεκα τατουάζ της.

Charlotte Angie: Ποιος βρίσκεται πίσω από το πρωτοφανές έγκλημα

Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ένας 44χρονος γείτονας του θύματος, κάτοικος Μιλάνου, που ομολόγησε τις πράξεις του. Αρχικά έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία για την εξαφάνιση, ωστόσο αυτές δεν έπεισαν τις αρχές. Έπειτα από ανάκριση, ανέφερε τα όσα έκανε, πράξεις που τοποθετούνται τον Ιανουάριο του 2022.

Ο δολοφόνος, στη συνέχεια του αποτρόπαιου εγκλήματος, τοποθέτησε τη τεμαχισμένη σορό της άτυχης γυναίκας στον καταψύκτη της στο Μιλάνο, και στη συνέχεια το πέταξε στη σχετικά κοντινή επαρχία της Μπρέσια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αυτοκίνητο της Carol Maltesi πέρασε από την περιοχή της εύρεσης του πτώματός της στις 20 Μαρτίου. Οδηγός ήταν ο 44χρονος.

Ποια ήταν Carol Maltesi


Μισή Ολλανδή, μισή Ιταλίδα, η 26χρονη που διατηρούσε προφίλ στην ιστοσελίδα για ενήλικους OnlyFans, ήταν μητέρα ενός παιδιού έξι ετών.

Από την ιστοσελίδα, όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της που χρονολογείται από τον περασμένο Οκτώβριο, πέρασε στη συνέχεια στον κόσμο του επαγγελματικού πορνό χάρη σε κάποιες γνώσεις στο περιβάλλον.

Στη συνέχεια γύρισε κάποιες ταινίες και πραγματοποίησε ζωντανές εμφανίσεις σε εξειδικευμένους χώρους. «Αυτή η τελευταία πολύ ιδιαίτερη περίοδος ήταν στην πραγματικότητα μια περίοδος θετικών αλλαγών, λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα πολλές προκαταλήψεις απέναντι σε αυτή τη δουλειά», δήλωνε τότε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top