ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι κρύβει ο Δασκαλάκης για την Τζωρτζίνα; – Ποιοι πιστεύουν ότι η Πισπιρίγκου θα τον πάρει μαζί της στον Κορυδαλλό;

Πάτρα: Τι κρύβει ο Δασκαλάκης για την Τζωρτζίνα; – Ποιοι πιστεύουν ότι η Πισπιρίγκου θα τον πάρει μαζί της στον Κορυδαλλό;

Θάνατοι, μυστικά, ψέματα και ίντριγκες σε μια υπόθεση που δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.


Η πιο ανατριχιαστική υπόθεση που έχει απασχολήσει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν είναι άλλη από αυτήν με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Θάνατοι, μυστικά, ίντριγκες… όλα σε ένα, με τις Αρχές να προσπαθούν να βρουν την άκρη στον μίτο των θανάτων αλλά και όλους όσους κρύβονται πίσω από αυτούς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των παιδιών βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στον Κορυδαλλό, προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, ενώ σε εξέλιξη είναι και η έρευνα για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών, της 3,5 χρονών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο 31χρονος πατέρας των παιδιών, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είχε εντοπίσει ποτέ κάτι μεμπτό στην συμπεριφορά της γυναίκας του, σε σχέση πάντα με τα παιδιά, περιμένει τις εξελίξεις, μάλλον με αγωνία, αφού οι τελευταίες πληροφορίες τον έχουν βάλει και αυτόν -για τα καλά- στο κάδρο.

Η περίεργη στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
«Τι ήθελε και τι θέλει να κρύψει ο Μάνος Δασκαλάκης για το θάνατο της Τζωρτζίνας;». Αυτό διερωτάται σήμερα η pelop η οποία φέρνει στο φως όλα όσα έγιναν την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Ήταν Σάββατο 29 Ιανουαρίου: Ώρα 20.30: Το pelop.gr ενημερώνεται, πως το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται στη ζωή. Ώρα 21.35 Η είδηση έχει διασταυρωθεί και δημοσιεύεται στο διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Ώρα: 21.55: Ο Μάνος Δασκαλάκης αποστέλλει μήνυμα, μέσω της εφαρμογής messenger (facebook) στον αρχισυντάκτη του αθλητικού τμήματος της «Π» και του pelop.gr, Βαγγέλη Γερογιάννη.

Του ζητά να «κατέβει» το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα γράφει: «Σεβαστείτε…Μην ανεβάζετε τπτ. Κατέβασε το. Γράφετε ότι θέλετε…».

Το δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά στην τραγική είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας και καταλήγει πως «ο θάνατος της εγείρει ερωτήματα, αφού πρόκειται για το τρίτο παιδί της ίδιας οικογένειας, που σε σύντομο χρονικό διάστημα φεύγει από τη ζωή».

Προβληματισμός που αποτυπώθηκε και αποδόθηκε αρχικά ως τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή, τα όσα θα ακολουθούσαν.

Τα κενά μετά την συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην Αγγελική Νικολούλη
Ο Μάνος Δασκαλάκης, το βράδυ της Παρασκευής, στην τηλεοπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ερωτηθείς γιατί ζήτησε ν’ «αποσυρθεί» η δημοσίευση ισχυρίστηκε, ότι αρχικά «πήρε τηλέφωνο στην εφημερίδα λέγοντας «κατεβάστε το, γιατί δεν είχε ειδοποιήσει γιαγιάδες και τα σχετικά, οπότε δεν γνώριζαν τίποτα» και συνεχίζοντας την απάντηση – αγνοώντας πως υπάρχει το μήνυμά του κάθε άλλο παρά ενός τέτοιου περιεχομένου – αναφέρει λανθασμένα (αν όχι ψευδώς) ότι το έστειλε στον αρχισυντάκτη Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο!

Ο ισχυρισμός του κ. Δασκαλάκη, ότι δεν είχαν ενημερωθεί πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, καταρρίπτεται, καθώς αδιάψευστος μάρτυρας είναι…και ο χρόνος. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει οι γιατροί του «Αγλαΐα Κυριακού» και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, βεβαιώνεται στις 15.50 το μεσημέρι του Σαββάτου της 29ης Ιανουαρίου και η δημοσίευση της είδησης γίνεται σχεδόν μετά από 5 ώρες (!), χρονικό διάστημα που θεωρείται αδύνατον για να μην είχαν πληροφορηθεί το τραγικό συμβάν οι «γιαγιάδες» και λοιποί συγγενείς (κατά τα λεγόμενα του), όταν μάλιστα η πληροφορία πως το παιδί «έφυγε» έφθασε στο pelop.gr από άτομο του ευρύτερου κύκλου του ζεύγους.

Γιατί επιμένει να μην απαντά, για την έκδηλη ανησυχία του;

Και ενώ το pelop.gr δέχθηκε μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει πως κάλεσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όπως λένε οι συντάκτες. Ακολούθως, αναφέρει πως έστειλε μήνυμα…«ξεχνώντας» όμως την ταυτότητα του παραλήπτη. Σχετικά με το περιεχόμενο του μηνύματος, επικαλείται προσωπικούς λόγους, ενώ ουδέποτε ετέθη αυτή η παράμετρος σε γνώση των διαχειριστών του pelop.gr.

Ευλόγως, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις διαπιστώσεις της pelop, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

Γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης, στις 29 Ιανουαρίου, επιχείρησε να «αποκρύψει» τη δημοσιοποίηση του θανάτου και του τρίτου παιδιού του;

Γιατί χαρακτήρισε μία αληθή είδηση…ως αναληθή, με τη φράση «γράφετε ό,τι θέλετε…»;

Πού βρήκε τη δύναμη – την ημέρα που έχασε τον παιδί του – να ασχοληθεί με το τι γράφει το κάθε ΜΜΕ;

Γιατί επιμένει να μη θέλει να απαντήσει για την έκδηλη ανησυχία του, τότε, που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα…περί περίεργων θανάτων;


«Λέει, όμως, ότι του έκανε εντύπωση που τότε η γυναίκα του ήταν ανήσυχη με τη δημοσιότητα του θανάτου της Τζωρτζίνας και γενικά των 3 παιδιών τους. Μόνο αυτή;», αναρωτιέται το pelop.

H αγωνία της Ρούλας για τον Μάνο – Τον θέλει μαζί της στον Κορυδαλλό
Σε μία άλλη εξέλιξη που ήρθε «στο φως» χθες Δευτέρα, φαίνεται η προσπάθεια της Πισπιρίγκου να βάλει στο κάδρο των ερευνών και τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, αυτό έγινε σε μία χρονική συγκυρία όπου ο κλοιός στένευε για την μητέρα των τριών κοριτσιών, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν δολοφονία της Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μητέρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για να μπερδέψει τις Αρχές φέρεται πως προχώρησε στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου σε δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων, «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος σύμφωνα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που έγιναν στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου, είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά»
Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών», έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως, μέσα από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα τους.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά, θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

«Η Ρούλα θα πάρει μαζί της το Μάνο»
«Και η πλευρά Δασκαλάκη και η αστυνομία λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πίσω από τα τηλεφωνήματα. Χρειάζεται ανάλυση από την πλευρά του Ανθρωποκτονιών, όπως και γίνεται. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει το Μάνο μαζί της. Η Πισπιρίγκου περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την Ίριδα και τη Μαλένα», τόνισε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας σήμερα Τρίτη στο MEGA.
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης στον Κορυδαλλό», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Ήρωες του κακού»
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας λέγοντας ότι: «Αυτοί οι άνθρωποι, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, τρέχουν πίσω από τους δημοσιογράφους, δίνουν συνεντεύξεις και προσπαθούν να φύγουν μακριά από το πώς πέθαναν τα τρία παιδιά. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν μέσα τους καμία σχέση συναισθηματική με τα παιδιά τους, ώστε να την εκφράσουν, είτε με πένθος, είτε με σιωπή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουν δημοσιότητα, δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή και οι δύο είναι ήρωες του κακού. Τους ενδιαφέρει μόνο το να ασχολούμαστε με εκείνους. Όταν δεν υπάρχει συναίσθημα μέσα σου ώστε να πενθήσεις, αυτά κάνεις», πρόσθεσε ο κ. Σούρας.

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Δημιουργεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ένα κατά τη γνώμη της άλλοθι, που τελικά θα είναι η καταδίκη της. Δεν είναι τυχαίο που είναι ηρωίδα του κακού. Να καταλάβει ο κόσμος πώς δημιουργείται αυτός ο χαρακτήρας. Καταδικάζει τον εαυτό της με το να μιλάει, να βάζει ίντριγκες, να προσπαθεί να κατηγορήσει κόσμο. Ό,τι λέει είναι εναντίον της. Δημιουργεί τη διαταραχή που θα την καταδικάσει για πάντα», ανέφερε ο κ. Σούρας.

 

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top