Ακόμη χωρίς λύση για το ελληνικό ζήτημα – Δεν θα προκύψει καμία συμφωνία αν δεν κάνει υποχωρήσεις η Αθήνα

Ακόμη χωρίς λύση για το ελληνικό ζήτημα – Δεν θα προκύψει καμία συμφωνία αν δεν κάνει υποχωρήσεις η Αθήνα

Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την Ελλάδα, διαμηνύει ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες μόνο ώρες πριν από το νέο κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας.

Έπειτα από την νέα πρόταση που παρουσίασαν στην Ελλάδα οι δανειστές και την οποία κυβερνητικά στελέχη χαρακτήρισαν «απολύτως απορριπτέα», ο Μάρτιν Γέγκερ είπε ότι υπάρχει ακόμη απόσταση που πρέπει να διανυθεί, προκειμένου να υπάρξει λύση για το ελληνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με τον Γερμανό αξιωματούχε, ήρθε πια η ώρα η Αθήνα να κάνει υποχωρήσεις.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος Γερμανός αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως το Βερολίνο δεν πρόκειται να δεχτεί μια συμφωνία χωρίς την έγκριση του ΔΝΤ.

Παράλληλα, και εκείνος υπογράμμισε πως η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποχωρήσει σε ορισμένα μέτωπα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE