Στο Νοσοκομείο τρεις Αστυνομικοί - Προσέκρουσε σε περιπολικό 19χρονος για να γλιτώσει τον έλεγχο

Στο Νοσοκομείο τρεις Αστυνομικοί - Προσέκρουσε σε περιπολικό 19χρονος για να γλιτώσει τον έλεγχο

Περίπολο της Τροχαίας Λευκωσίας έκανε σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, το οποίο κινείτο στη λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία, να σταματήσει για έλεγχο, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αντί αυτού ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δεύτερο περιπολικό, στο οποίο επέβαιναν τρία μέλη της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα οδηγούσε 19χρονος, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε σωματική έρευνα στον 19χρονο, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, η οποία κατασχέθηκε, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του δεύτερου περιπολικού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν θλάση αυχένα και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) και η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE