ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεπέρασαν τα «όρια»: Οδηγούσαν με ληγμένη άδεια και κινητό - Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας

Ξεπέρασαν τα «όρια»: Οδηγούσαν με ληγμένη άδεια και κινητό - Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Ξυλοφάγου και του αστυνομικού σταθμού Ξυλοτύμπου σε συνεργασία με μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου στo πλαίσιo εφαρμογής της σύγχρονης μεθόδου οδικής αστυνόμευσης (road policing) η οποία στοχεύει μεταξύ άλλων στην πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και παραβάσεων προέβησαν σήμερα και μεταξύ των ωρών 0930-1330 σε συντονισμένη εκστρατεία στις περιοχές αστυνόμευσης των αστυνομικών σταθμών Ξυλοφάγου και Ξυλοτύμπου.

Κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας έγιναν συνολικά 29 καταγγελίες εκ των οποίων οι 21 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 1 χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 1 επιβάτη σε μη σταθερό όχημα, 2 οδηγούς με μαθητική άδεια χωρίς την συνοδεία προσοντούχου οδηγού, 3 μαθητευόμενους οδηγούς χωρίς πινακίδες ‘Ε’ και 1 οδήγηση με ληγμένη άδεια οδηγού.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, με μοναδικό στόχο την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου και την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top