ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεθυσμένος τουρίστας προκαλούσε ζημιές σε ξενοδοχείο - Πήρε θέση μάχης και προκάλεσε σε μονομαχία τους Αστυνομικούς  

Μεθυσμένος τουρίστας προκαλούσε ζημιές σε ξενοδοχείο - Πήρε θέση μάχης και προκάλεσε σε μονομαχία τους Αστυνομικούς   

Στην συλληψη 32 χρόνου τουρίστα από το Ηνωμενο Βασιλειου προέβησαν ψες βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνιου και του ΟΠΕ Αμμοχωστου για αδικήματα μέθης, ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, εξύβρισης, απειλής, κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης σε μονομαχία και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Συγκεκριμένα την χθες (06/05), λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνιου ότι στην υποδοχή ξενοδοχείου στον Πρωτάρα υπήρχε μεθυσμένος άντρας ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και αιμορραγούσε και  προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές  τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνιου και ΟΠΕ Αμμοχωστου όπου εντόπισαν το πιο πάνω πρόσωπο να βρίσκεται στο μπαρ του ξενοδοχείου σε εμφανή κατάσταση μέθης και να συμπεριφέρεται οχλαγωγικά και άτακτα.

Τα μέλη της αστυνομίας κάλεσαν ασθενοφόρο  αφού ο 32 χρονος αιμορραγούσε από το πόδι και  προσπάθησαν να τον συνετίσουν με αρκετές προτροπές αλλα αυτός συνέχιζε την ιδια συμπεριφορά ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί προκαλώντας τους σε μονομαχία και παίρνοντας θέσης μάχης.

Ο 32 χρονος συνελήφθηκε με την ανάλογη βία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Αμμοχωστου στο Παραλιμνι για περίθαλψη του τραύματος του.

Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης και επανασυνεληφθηκε για την κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β. 

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνιου και η ΥΚΑΝ Αμμοχωστου διερευνούν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top