Εξήντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εξήντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα το τελευταίο εικοσιτετράωρο πραγματοποιήθηκαν 6.027 τεστ και εντοπίστηκαν 63 κρούσματα κορωνοϊού.

Τα νέα κρούσματα ανά κατεχόμενες επαρχίες της Κύπρου έχουν ως εξής: Λευκωσία 21, Κερύνεια 6, Αμμόχωστος 14, Μόρφου 9, Τρίκωμο 7, Λεύκα 6.

Στα κατεχόμενα συνεχίζεται η θεραπεία στο «κέντρο πανδημίας» 4 ασθενών. Ένας ασθενής νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό 236 ασθενείς και εντοπίστηκαν 94.188 κρούσματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE