Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα της κηδείας του πατέρα της - Δείτε το βίντεο

Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα της κηδείας του πατέρα της - Δείτε το βίντεο

Ο M.Mojela δεν περίμενε την ολοκλήρωση της κηδείας και έκανε την πρόταση, σκύβοντας μπροστά από το φέρετρο του πατέρα της.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media, ενός άνδρας στην Βόρεια Αφρική να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την ώρα της κηδείας του πατέρα της.

Και σα να μην έφτανε αυτό, είπε να ανεβάσει και το video στο TikTok με αποτέλεσμα να δεχθεί σκληρή κριτική για αυτό που έκανε.

Σε αυτό λοιπόν διακρίνεται η κοπέλα να θρηνεί την απώλεια του πατέρα της και τον M.Mojela να γονατίζει ανάμεσα σε εκείνη και το φέρετρο, λέγοντάς της πόσο τυχερός νιώθει που είναι στην ζωή της.

Με τρεμάμενη φωνή της δίνει το δαχτυλίδι με την κοπέλα να απλώνει κάπως αμήχανα το χέρι και της και να το βάζει, δεχόμενη ουσιαστικά να γίνει σύζυγός του.

Στα σχεδόν 800 σχόλια που έχει η σχετική ανάρτηση όμως, οι περισσότεροι του λένε πως ήταν λάθος η κίνησή του αυτή και πως θα έπρεπε να περιμένει να τελειώσει η κηδεία.

@m.mojela

 

♬ original sound - M.Mojela

Πηγη: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE