ΔΙΕΘΝΗ

Πυροβολισμοί σε εκκλησία στην Καλιφόρνια - Ένας νεκρός

Πυροβολισμοί σε εκκλησία στην Καλιφόρνια - Ένας νεκρός

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ χθες Κυριακή μέσα σε εκκλησία πρεσβυτεριανών στη Λαγκούνα Γουντς, στη νότια Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν οι αρχές, προσθέτοντας πως συνέλαβαν έναν ύποπτο.

Η αστυνομία αντέδρασε όταν ενημερώθηκε «για πυρά μέσα σε εκκλησία» με «πολλά θύματα, που έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες», και «θέσαμε υπό κράτηση έναν ύποπτο και κατασχέσαμε όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήθηκε» στην επίθεση, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, μέσω Twitter.

Στη Λαγκούνα Γουντς, πόλη περίπου 16.000 κατοίκων, κατοικούν κυρίως συνταξιούχοι. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, όλα τα θύματα ήταν ενήλικοι και οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του υπέκυψε επιτόπου, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top