ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θέλει απεγνωσμένα να έρθει σε επαφή με το 7χρονο παιδί του - Συνεχίζεται ο γολγοθάς του πατέρα στη Λεμεσό

Θέλει απεγνωσμένα να έρθει σε επαφή με το 7χρονο παιδί του - Συνεχίζεται ο γολγοθάς του πατέρα στη Λεμεσό

Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία συμμόρφωση, ένα μήνα μετά, για την μητέρα που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 25 ημερών από το Οικογενειακό Δικαστήριο με τριετή αναστολή για παρακοή διατάγματος επικοινωνίας.

Όπως αποκαλύπτει ξανά η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», παρά την απόφαση του Δικαστηρίου στις 19 Απριλίου, δεν έχει γίνει κατορθωτό να έρθει σε επαφή με το 7χρονο παιδί του ο 55χρονος πατέρας, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, προχώρησε πρόσφατα σε νέα καταχώρηση σε βάρος της πρώην συζύγου του για παρακοή διατάγματος, η οποία ορίστηκε για οδηγίες στις 17 Ιουνίου 2022.

Την ίδια ώρα να αναφέρουμε ότι εκκρεμούν ποινικές υποθέσεις για παρακοή διατάγματος ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, εναντίον της μητέρας από το 2019 που δεν ξεκίνησαν ακόμη να εκδικάζονται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 55χρονος πατέρας ζητά απεγνωσμένα να δει το παιδί του, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι παρόλο που έχει επιβληθεί ποινή με αναστολή, αυτή δεν ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να χρειάζονται νέες διαδικασίες για καταχώρηση νέας υπόθεσης.

Στην απόφαση του Δικαστηρίου τονίζεται η συμπεριφορά της μητέρας, καθώς όπως αναφέρεται επέδειξε περιφρόνηση στο διάταγμα του Δικαστηρίου για απρόσκοπτη επικοινωνία του πατέρα με το παιδί του, ενώ επισημαίνει πως δεν σεβάστηκε την ανάγκη του πατέρα να έχει επικοινωνία με το 7χρονο παιδί του. Στις 19 Απριλίου 2022 η δικαστής επέβαλε στη μητέρα ποινή φυλάκισης 25 ημερών με αναστολή για παρακοή διατάγματος επικοινωνίας, δίνοντάς της ωστόσο άλλη μια ευκαιρία λόγω της μεταμέλειας της, αλλά και του γεγονότος ότι ήταν η περίοδος των εορτών του Πάσχα και δεν θα ήθελε να στερηθεί το παιδί τη μητέρα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top