ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλουμίζουν» τους νεόνυμφους μέσω διαδικτύου - Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι Κύπριοι για να μην πηγαίνουν στους γάμους

«Πλουμίζουν» τους νεόνυμφους μέσω διαδικτύου - Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι Κύπριοι για να μην πηγαίνουν στους γάμους

Για τα καλά έχει πει στη ζωή των Κυπριών η πρωτοποριακή εφαρμογή «fakelaki.com», που λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία «Fakelaki Gifts», με το ευρωπαϊκό σήμα κατατεθέν «Fakelaki» και διέπεται από τους νόμους και τους κανονισμούς της ΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η εφαρμογή ευκολύνει τις κοινωνικές υποχρεώσεις, όσον αφορά τις γαμήλιες δεξιώσεις και διαχειριστής της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι ο Ανδρέας Μαντήλας από τη Λάρνακα.


Ταυτόχρονα ενθαρρύνει τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε καλεσμένο γάμου από την Κύπρο ή το εξωτερικό να στείλει το γαμήλιο δώρο και την ευχή που επιθυμεί σε οποιοδήποτε νεόνυμφο ζευγάρι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αυτό που χρειάζεται ένας προσκεκλημένος σε γάμο, είναι το προσκλητήριο του γάμου, καθώς μπορεί να το συνδέσει με την ιστοσελίδα και στην συνέχεια να συμπληρώσει ένα έντυπο, στο οποίο πρέπει να καταγράψει τις απαραίτητες λεπτομέρειες, δηλαδή ημερομηνία του γάμου, τον χώρο δεξίωσης και τα ονόματα των νεονύμφων, αναφορικά με τον γάμο στον οποίο επιθυμεί να αποστείλει το δώρο του.

Παράλληλα με τα πιο πάνω, ο καλεσμένος μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του αλλά και χρηματικό ποσό που επιθυμεί να αποστείλει, μαζί με τις ευχές του στο ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταγράφει, επίσης, ονομαστικά το άτομο που επιθυμεί να λάβει άμεσα το SMS σχετικά με το γαμήλιο δώρο που αποστέλλει (στοιχεία καλεσμένου, ποσό, ευχές), είτε προς έναν εκ των νεονύμφων, είτε προς τους γονείς τους.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος αποστολέας πληρώνει on line με τη χρήση της πιστωτικής του κάρτας μέσω του συστήματος 3D secure της εταιρείας JCC Payment Systems. Ο καλεσμένος έχει την ευχέρεια να αποστείλει με τον πιο πάνω τρόπο το γαμήλιό του δώρο και τις ευχές του δύο εβδομάδες πριν ή δύο εβδομάδες μετά το μυστήριο.

Σε επικοινωνία με την οικογένεια που τέλεσε τον γάμο, έρχονται οι λειτουργοί της διαδικτυακής εφαρμογής για επιβεβαίωση. Το ζευγάρι των νεονύμφων παραλαμβάνει φάκελο με ασφαλισμένη επιταγή, συνοδευόμενη από τα στοιχεία και τις ευχές του καλεσμένου. Η επιταγή παρακολουθείται ηλεκτρονικά και η υπηρεσία ολοκληρώνεται με την εξαργύρωσή της από το ζευγάρι.

Τέλος εκδίδεται και ταχυδρομείται ασφαλισμένη επιταγή στα ονόματα των νεονύμφων, μαζί με τα στοιχεία του αποστολέα και τις ευχές του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top