ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραγωγική πρόοδος στη συνάντηση Αναστασιάδη -Ακκιντζί

Παραγωγική πρόοδος στη συνάντηση Αναστασιάδη -Ακκιντζί

Κατά τη σημερινή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων παρατηρήθηκε πρόοδος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Περαιτέρω πρόοδος σημειώθηκε στη σημερινή συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί οι οποίοι άρχισαν να συζητούν επί της ουσίας τα κεφάλαια της διακυβέρνησης, του περιουσιακού και πτυχές του εδαφικού σε μια διασταυρούμενη διαπραγμάτευση

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από το αεροδρόμιο Λευκωσίας, όπου παρακάθισε σε συνομιλίες με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Μουσταφά Ακκιντζί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή συνάντηση, είπε ότι «η ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών λέει τα πάντα. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πάρα πολύ παραγωγική, παρατηρήθηκε πρόοδος σε σημαντικά θέματα και ο διάλογος θα συνεχίσει».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top