ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναμένει η Αννίτα τον Fearghaíl , Πρόεδρο Βουλής της Ιρλανδίας στην Κύπρο

Αναμένει η Αννίτα τον Fearghaíl , Πρόεδρο Βουλής της Ιρλανδίας στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μεταξύ 6-10 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιρλανδίας Seán Ó Fearghaíl ο οποίος φθάνει στο νησί μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτας Δημητρίου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι ο κ. Ó Fearghaíl θα ηγείται αντιπροσωπίας, αποτελούμενής από τους Βουλευτές Brendan Howlin και Ruairí Ó Murchú και την Γερουσιαστή Lisa Chambers. Τον κ. Ó Fearghaíl και τα μέλη της αντιπροσωπίας θα συνοδεύουν υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου.

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, ο κ. Ó Fearghaíl και τα μέλη του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου θα έχουν συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής. Χωριστές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χάρη Γεωργιάδη και Μέλη της επιτροπής και τον Επίτροπο Προεδρίας Φώτη Φωτίου.

Ο κ. Ó Fearghaíl θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 4.00 μ.μ. Η κ. Δημητρίου και ο κ. Ó Fearghaíl θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό σε εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας, που διοργανώνει το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία στη Λάρνακα.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Κύπρο, ο κ. Ó Fearghaíl και η αντιπροσωπία του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου, τον Αντιδήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια. Θα επισκεφθούν επίσης το ιρλανδικό απόσπασμα της UNFICYP και το εργαστήριο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top