Χειροπέδες σε 42χρονο για παιδική πορνογραφία - Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Χειροπέδες σε 42χρονο για παιδική πορνογραφία - Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 42χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία έλαβε πληροφόρηση από την EUROPOL, ότι χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού, ανέβασε στο διαδίκτυο αριθμό αρχείων βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Με τη λήψη των πληροφοριών και μετά από εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 42χρονου κάτοικου Λευκωσίας.

Βάσει της πιο πάνω μαρτυρίας, εκδόθηκε εναντίον του 42χρονου δικαστικό ένταλμα σύλληψής του, καθώς και ένταλμα έρευνας της οικίας του. Ο 42χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Ο 42χρονος παρουσιάστηκε στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE