Ξέφυγε και πάλι ο Ερντογάν - «Στην Ελλάδα συνωστίζονται οι τρομοκράτες»

Ξέφυγε και πάλι ο Ερντογάν - «Στην Ελλάδα συνωστίζονται οι τρομοκράτες»

Η Ελλάδα επιτρέπει την εγκατάσταση εννέα αμερικανικών βάσεων και οι τρομοκράτες συνωστίζονται, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε σύνοδο του κόμματός του στην Άγκυρα, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε:

«Μίλησα χθες με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ για το θέμα της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

Ενώ στην Σουηδία και τη Φινλανδία συνωστίζονται οι τρομοκράτες, ενώ στην Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία συνωστίζονται κρατώντας στα χέρια τους τις αφίσες του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κι ενώ στη γειτονική μας Ελλάδα, η χώρα επιτρέπει την ίδρυση εννέα αμερικανικών βάσεων και οι τρομοκράτες συνωστίζονται, να μην περιμένουν από εμάς να κάνουμε το ίδιο λάθος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE