ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Η οικονομία μας το 2022 πηγαίνει καλά παρά την ακρίβεια και τα προβλήματα

Αβέρωφ: Η οικονομία μας το 2022 πηγαίνει καλά παρά την ακρίβεια και τα προβλήματα

Την εταιρεία Top Kinisis επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Νεοφύτου αφού συνομίλησε με εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την τουριστική κίνηση αλλά και για το ενδιαφέρον των Κυπρίων επιβατών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, δήλωσε τα εξής:

«Να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο τον Άκη για την ευκαιρία να ξεναγηθώ σήμερα στα γραφεία της εταιρείας του. Θέλουμε αγαπητέ μου Άκη την Κύπρο μας να την έχουμε top. Γι’ αυτό και σήμερα χαίρομαι που βρίσκομαι στο Top Kinisis. Ενημερώθηκα για το μεγάλο ενδιαφέρον των Κυπρίων για τα ταξίδια. Η οικονομία μας το 2022 πηγαίνει καλά παρά την ακρίβεια και τα προβλήματα. Σε αυτό που πρέπει να προετοιμαστούμε, οι σωστοί νοικοκύρηδες, είναι για τα δύσκολα που θα έχουμε στην επόμενη χρονιά. Με σωστό προγραμματισμό όμως είμαστε μαθημένοι να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Ενημερώθηκα επίσης για τα καλά νέα, που αγκάλιασαν οι Κύπριοι επιβάτες την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας. Όπως ξέρεις, ήταν πέρα από δικές σας θέσεις και πρωτοβουλία συνεργατών μου στο κόμμα, του Νίκου και της Αννίτας μαζί με την κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας τον Βασίλη, που γίνεται πραγματικότητα, αλλά πολύ περισσότερα θα ακούσουμε από εσένα».

Εκ μέρους της Top Kinisis ο κ. Άκης Κελεπέσιης δήλωσε τα εξής:

«Χαίρομαι Πρόεδρε που βρίσκεσαι σήμερα μαζί μας, όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι πρόθυμα να εργαστούν ώστε να πετύχει η θαλάσσια σύνδεση που ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση έχουν προωθήσει. Και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μέχρι σήμερα 6.500 επιβάτες έχουν κρατήσει θέση για να ταξιδέψουν από και προς Λεμεσό και Πειραιά. Θεωρούμε ότι είναι ένας μεγάλος αριθμός οι 6.500 και σίγουρα θα μεγαλώσει στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα σίγουρα οι συμβουλές όσο αφορά το τι έπεται της καλοκαιρινής περιόδου που φαίνεται ότι οι Κύπριοι επιλέγουν σχεδόν στην ολότητά τους να κάνουν διακοπές είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, είμαστε νοικοκυρεμένοι και έτοιμοι και θα κρατήσουμε και για τις επόμενες δεκαετίες θα έλεγα τη θέση που έχει η εταιρεία μας στην τουριστική βιομηχανία του τόπου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top