ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κολοκασίδης: Αναφέρει τη θετική ανταπόκριση Νεοφύτου, Δημητριάδη και Ηλιάδη για δημόσιες συζητήσεις

Γ. Κολοκασίδης: Αναφέρει τη θετική ανταπόκριση Νεοφύτου, Δημητριάδη και Ηλιάδη για δημόσιες συζητήσεις

Την ικανοποίησή του για τη σημερινή θετική ανταπόκριση του προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου για «δημόσιες συζητήσεις μεταξύ όλων των υποψηφίων», όπως είχε προτείνει το Εκλογικό Επιτελείο του Γιώργου Κολοκασίδη με επιστολή του προς όλους τους υποψηφίους στις 8 Ιουνίου 2022», εκφράζει με ανακοίνωσή του ο κ. Κολοκασίδης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση Κολοκασίδη και οι υποψήφιοι Αχιλλέας Δημητριάδης και Μάριος Ηλιάδης, ενώ ο κ. Μαυρογιάννης μας είχε ενημερώσει ότι θα απαντήσει μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του.

«Θέση μας παραμένει ότι οι πολίτες έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να ακούσουν τους υποψηφίους για την Προεδρία της Δημοκρατίας να εκθέτουν και να υπερασπίζονται δημόσια τις θέσεις τους ενώπιον αλλήλων σε όλα τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν. Υπενθυμίζουμε συναφώς ότι προς τούτο είχαμε προτείνει «όπως προχωρήσουμε από κοινού όλα τα Επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας στη διοργάνωση συζητήσεων. Οι κανόνες διεξαγωγής των συζητήσεων θα στηρίζονται στη βάση της ισοτιμίας μεταξύ όλων των υποψηφίων και θα συμφωνηθούν εκ των προτέρων. Πιστεύουμε ότι με καλή θέληση μπορούμε να καταλήξουμε σε όλα τα τεχνικά ζητήματα μέσα σε πνεύμα πολιτικού πολιτισμού και αλληλοσεβασμού», προστίθεται.

Εντός των επόμενων ημερών θα επικοινωνήσουμε εκ νέου με τα άλλα Εκλογικά Επιτελεία ώστε να καθοριστεί κοινή συνάντηση για να συμφωνήσουμε τους τρόπους διεξαγωγής των συζητήσεων μεταξύ των προεδρικών υποψηφίων, αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

 Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top