ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι τέλος Ιουλίου υποβολή στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο μητρώο

Μέχρι τέλος Ιουλίου υποβολή στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο μητρώο

Το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, υπενθυμίζει ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων είναι η 31η Ιουλίου 2022.

Σημειώνεται ότι μέχρι 31 Ιουλίου 2022 όλοι οι Συνεταιρισμοί οι οποίοι εγγράφονται στον Έφορο Εταιρειών βάσει του άρθρου 50 του περί Ομορρύθμων και Ετερορρύθμων Εταιρειών και Εμπορικών Επωνυμιών Νόμου (Κεφ. 116), έχουν επίσης υποχρέωση καταχώρησης των στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων μέχρι την 31η Ιουλίου 2022.

Η διαδικασία υποβολής των στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο Μητρώο γίνεται είτε με τη δημιουργία προφίλ της ίδιας της εταιρείας ή του συνεταιρισμού στην κυβερνητική πύλη «Αριάδνη», και ταυτοποίησή της/του με φυσική παρουσία στα ΚΕΠ, ΚΕΠΟ και Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ή στα Επαρχιακά Γραφεία του Υπουργείου Ενέργειας, είτε μέσω του πιστοποιημένου προφίλ του φυσικού προσώπου στην «Αριάδνη», για την εταιρεία/συνεταιρισμό στην/ον οποία/ο είναι διορισμένος.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Στην Ολλανδία Κύπριος Πρόεδρος μετά από 34 χρόνια - Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ρούτε

Το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων Κύπρου και Ολλανδίας επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας κ. Μαρκ Ρούτε, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Χάγη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top