ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ μετά τη συνάντηση με Σιζόπουλο - «Εγώ δεν είμαι ποτέ αγνώμονας αγαπητέ Μαρίνο, κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν τη χώρα στα βράχια»

Αβέρωφ μετά τη συνάντηση με Σιζόπουλο - «Εγώ δεν είμαι ποτέ αγνώμονας αγαπητέ Μαρίνο, κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν τη χώρα στα βράχια»

Το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, εξέτασαν ΔΗΣΥ και ΕΔΕΚ με συνάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Μαρίνου Σιζόπουλου.

Η συνάντηση των δύο πλευρών διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. 

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «να πείσουμε την ΕΔΕΚ να στηρίξει τον ΔΗΣΥ την πρώτη Κυριακή. Υπάρχουν καθαρές διαφορές. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε πως στην ιστορική διαδρομή, υπήρχαν και περίοδοι συνεργασίας. Εγώ δεν είμαι ποτέ αγνώμονας αγαπητέ Μαρίνο. Όταν κάποιοι αποφάσισαν να ρίξουν τη χώρα στα βράχια αφήνοντας τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό το 2021. Ένας χώρος που ποτέ δεν ψήφισε προϋπολογισμό για το καλό του τόπου έκανε μια πολιτική υπέρβαση»

«Σήμερα έχουμε μπροστά μας δύο σοβαρά ζητήματα. Το ένα είναι οι Προεδρικές εκλογές, έχουμε τροχοδρομήσει εσωκομματική διαδικασία, θα ακούσουμε τους προβληματισμούς και θα καταλήξουμε στις τελικές αποφάσεις. Το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερε ο φίλος Αβέρωφ Νεοφύτου, η οικονομική και κοινωνική κρίση που αναμένουμε τα επόμενα χρόνια με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί», τόνισε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top