Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
LIKE ONLINE

To Apple Watch 8 θα μπορεί να ενημερώσει αν ο κάτοχός του έχει πυρετό

To Apple Watch 8 θα μπορεί να ενημερώσει αν ο κάτοχός του έχει πυρετό

Σημαντική αναβάθμιση για το νέο «έξυπνο» ρολόι της Apple.

Το επόμενο προϊόν στη σειρά Apple Watch ίσως και να μην είναι μακριά από την ανακοίνωσή του και έχουμε κάποιες πρώτες πληροφορίες γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο -πάντα έγκυρος σε θέματα Apple- Μαρκ Γκούρμαν του Bloomberg, το Apple Watch 8 θα μπορεί να εντοπίζει αν ο κάτοχός του έχει πυρετό και να τον ενημερώνει αυτόματα να δει γιατρό ή να κάνει μια παραδοσιακή μέτρηση με θερμόμετρο.

Ο Γκούρμαν έχει αναφέρει τον σχετικό αισθητήρα θερμοκρασίας από τον περσινό Ιούνιου, όταν και κατά τον ίδιο είχαν αρχίσει οι σχετικές δοκιμές στο εσωτερικό της εταιρείας.

Όπως σημειώνει μάλιστα στο τελευταίο newsletter του με τίτλο “Power On”, ο μετρητής θερμοκρασίας σώματος που εξέταζε η Apple πήρε την τελική έγκριση και έτσι θα περιλαμβάνεται στο νέο μοντέλο για όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις.

Ο ίδιος σημειώνει πως θα δούμε φέτος σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο οθόνης, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα σημεία το νέο Apple Watch δεν θα διαφέρει από τα παλαιότερα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα, τονίζει πως και τα νέα AirPods Pro δεν θα έχουν σημαντικές αλλαγές και δεν θα φέρουν αισθητήρες μέτρησης θερμοκρασίας σώματος, όπως αναφερόταν μέχρι και σήμερα σε διάφορες ιστοσελίδες.

Μένει τώρα να δούμε πότε θα μάθουμε για τα νέα προϊόντα, μιας και η ώρα της αποκάλυψης των νέων iPhone πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και μας περιμένει αμέσως μετά το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Παρέδωσε τη σκυτάλη η Δόξα – Η ευχή της στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο – Δείτε φωτογραφία

Σαν σήμερα, πριν 18 χρόνια, η δολοφονία του Θανάση - «Δεν ξεχνώ» φωνάζει η μητέρα του - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της

ΥΠΕΣ: Η ανέγερση κατοικιών στη Λεμεσό από ΚΟΑΓ θα προχωρήσει όπως εξαγγέλθηκε

Θλίψη στον Δήμο Λάρνακας - Το «αντίο» στη Φωτεινή Κούτρα - «Κάποιος τόσο ξεχωριστός δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ»



Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 65χρονης Γεωργίας - Τα ευρήματα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό της 65χρονης Γεωργίας Χριστοδουλίδου η οποία έχασε την ζωή της στο θανατηφόρο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Απαισιάς – Κορφής της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top