Προτάσεις συνεργασίας Τατάρ: Στο περίμενε η Κυβέρνηση - Δεν έχουν παραληφθεί ακόμη

Προτάσεις συνεργασίας Τατάρ: Στο περίμενε η Κυβέρνηση - Δεν έχουν παραληφθεί ακόμη

Οι προτάσεις συνεργασίας του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Ταταρ προς την ε/κ πλευρά, δεν έχουν ακόμη παραληφθεί.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η τ/κ πλευρά φέρεται να έχει ζητήσει όπως η επιστολή του κ. Τατάρ προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, στην οποία περιλαμβάνονται οι προτάσεις, παραδοθεί πρώτα στον Αντόνιο Γκουτέρες και μετά επιδοθεί στην ε/κ πλευρά.

Να σημειωθεί ότι ο Ερσίν Τατάρ παρέδωσε σε φάκελο την επιστολή με τις προτάσεις του για συνεργασία σε 4 τομείς, την Παρασκευή στον Βοηθό ΓΓ του ΟΗΕ, Μιροσλάβ Γιέντζα, με τον οποίο είχε συνάντηση στα κατεχόμενα. Ο κ. Τατάρ εξήγησε αργότερα σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ το περιεχόμενο αυτών των προτάσεων λέγοντας ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο για το μεταναστευτικό και την αποναρκοθέτηση της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.