ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Πέτρου Δημητρίου - Θετικά νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Πέτρου Δημητρίου - Θετικά νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείρηση του υφυπουργoύ παρά τω Προέδρω, Πέτρου Δημητρίου, ο οποίος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 05 σε νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, μετά από αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γιατρού Μαρίνου Σωτηρίου, πρόκειται για μια εκ γενετής πάθηση που δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί νωρίτερα, ωστόσο όπως είπε μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν υπάρξει επεισόδιο, όπως έγινε σήμερα.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δημητρίου θα παραμείνει για 24 ώρες ακόμη στην εντατική και ακολούθως για μερικές μέρες θα βρίσκεται στο νοσηλευτήριο, ενώ στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο σπίτι του για ανάρρωση, η οποία θα κρατήσει ένα με δύο μήνες.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο θεράπων ιατρός του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κ. Πέτρου Δημητρίου, Δρ Μαρίνος Σωτηρίου, του ιδιωτικού νοσοκομείου American Heart Institute, δήλωσε απόψε στους δημοσιογράφους ότι «ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε σήμερα επειγόντως στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και παρουσίασε ασταθή στηθάγχη.

Μετά από διαγνωστικά τεστ διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η αρτηρία που τροφοδοτεί την καρδία, η δεξιά αρτηρία συγκεκριμένα, ξεκινούσε από το λάθος σημείο, είχε ανώμαλη έκφυση, και στην ουσία προκαλούσε τα συμπτώματα αυτά, όποτε χρειάστηκε να γίνει επειγόντως επέμβαση ανοιχτής καρδίας για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ο κ. Δημητρίου βρίσκεται στην Εντατική, είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, θα μείνει για 24 ώρες στο νοσοκομείο, σύντομα θα μπορεί να επιστρέψει στην οικία του και μετά στα καθήκοντα του, και αναμένεται να έχει πλήρη ανάρρωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Δείτε όσα δήλωσε ο γιατρός: 

Υπενθυμίζουμε ότι στο νοσηλευτήριο βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που αφορούν την κατάσταση της υγείας του.

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο κ. Δημητρίου μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας.

Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top