ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγραφή Χριστοδουλίδη από ΔΗΣΥ στη σημερινή ατζέντα του Πολιτικού Γραφείου - Οι εισηγήσεις και οι διαφωνίες

Διαγραφή Χριστοδουλίδη από ΔΗΣΥ στη σημερινή ατζέντα του Πολιτικού Γραφείου - Οι εισηγήσεις και οι διαφωνίες

Θέμα διαγραφής του Νίκου Χριστοδουλίδη από το αρχείο μελών του ΔΗΣΥ θα εξετάσει το Πολιτικό Γραφείο του κυβερνώντος κόμματος, σήμερα το απόγευμα.

Η εισήγηση για διαγραφή, από το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΣΥ, θα τεθεί ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου με το αιτιολογικό ότι με την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας, απέναντι από τον υποψήφιο του κόμματος, και με τη στήριξη άλλου κόμματος, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, θέτει τον εαυτό του εκτός ΔΗΣΥ.

Στη συζήτηση αναμένεται να τεθεί και θέμα διαγραφής άλλων αξιωματούχων του κόμματος που στηρίζουν την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, κάτι ωστόσο το οποίο προσκρούει σε διαφωνίες, από στελέχη που ανησυχούν ότι μια τέτοια απόφαση ενδεχομένως να επιτείνει το κλίμα εσωστρέφειας στο κόμμα. Η εισήγηση για διαγραφή άλλων στελεχών δεν προκρίνεται ούτε σε επίπεδο εκτελεστικού γραφείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top