«Άκουσε» την ποινή της 47χρονη – Κρίθηκε ένοχη για έξι υποθέσεις κλοπών

«Άκουσε» την ποινή της 47χρονη – Κρίθηκε ένοχη για έξι υποθέσεις κλοπών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 20 μηνών επιβλήθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε γυναίκα ηλικίας 47 ετών, μετά από εκδίκαση έξι υποθέσεων κλοπής, για τις οποίες η 47χρονη κρίθηκε ένοχη από το Επαρχιακό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου η Κατηγορούσα Αρχή, η 47χρονη σε έξι ξεχωριστές περιπτώσεις μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, 2022, έκλεψε το χρηματικό ποσό των 4,670 ευρώ συνολικά, από την κατοικία, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, και τον χώρο εργασίας της εργοδότριας της, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία στις 09 Μαΐου. Η 47χρονη συνελήφθη την επομένη με δικαστικό ένταλμα, ενώ σε έρευνα που έγινε την ίδια μέρα στην κατοικία της, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ανακρινόμενη από τα μέλη της Αστυνομίας η 47χρονη είχε παραδεχθεί τη διάπραξη των έξι κλοπών.

Τις υποθέσεις κλοπής είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.