ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες - Στο σημείο και ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά στη Λεμεσό -  Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες - Στο σημείο και ο Διευθυντής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε το γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιουλίου στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στον Άγιο Αμβρόσιο.

(15:09) Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ όπως αναφέρει οι δυνάμεις ενισχύονται με ακόμη 3 από την Πυροσβεστική και 2 από το τμήμα δασών.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι οι δυνάμεις θα ενισχυθούν από Επαρχίες Πάφου, Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενεργοποιήθηκαν 4 αεροσκάφη του Τμ. Δασών και γίνονται διαδικασίες για ενίσχυση και με ελικόπτερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εξελίσσεται ραγδαία.  

Εκκενώνονται σπίτια 

(16:25) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται από όλες τις Επαρχίες. Επιπρόσθετα έχουμε εισέλθει στο Ίκαρος 2 με 7 εναέρια μέσα ( το ένα για συντονισμό) αεροσκάφη δασών, ΜΑΕΠ, βρετανικές Βάσεις και Ε.Φ. Η Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα στέλνουν δυνάμεις για εκκενώσεις μεμονωμένων κατοικιών. Τρία ενεργά μέτωπα 1ο προς Πάχνα, 2ο προς Βουνί (το πιο μεγάλο ), 3ο προς Αγ. Αμβρόσιο. Υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές του ανέμου.
 
 
 

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

(Φωτογραφίες και βίντεο από καιρόφιλοι Κύπρου και kitasweather)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top