«Πυρά» Κυβέρνησης στο ΑΚΕΛ για Αγαθαγγέλου - «Το ΓεΣΥ κινδυνεύει από τον λαϊκισμό και τις ανεύθυνες κορώνες»

«Πυρά» Κυβέρνησης στο ΑΚΕΛ για Αγαθαγγέλου - «Το ΓεΣΥ κινδυνεύει από τον λαϊκισμό και τις ανεύθυνες κορώνες»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για τον διορισμό του Πέτρου Αγαθαγγέλου, δίνει η Κυβέρνηση, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου.

Όπως σημειώνει η Κυβέρνηση ανάμεσα σε άλλα «το ΓΕΣΥ δεν κινδυνεύει από τον διορισμό ενός εκ των 13 μελών του ΔΣ του ΟΑΥ. Κινδυνεύει από τον λαϊκισμό και τις ανεύθυνες κορώνες όσων ισχυρίζονται ότι το στηρίζουν, ενώ αναλώνονται σε ευκαιριακές παρεμβάσεις».

«Το ΑΚΕΛ να μην ανησυχεί. Η Κυβέρνηση που εφάρμοσε το ΓΈΣΥ μετά από δεκαετίες άγονων συζητήσεων, ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να το υπερασπιστεί. Πολύ καλύτερα από το ΑΚΕΛ που τα δέκα χρόνια πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είχε στο Υπουργείο Υγείας δικό του Υπουργό.

Γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι καθημερινά αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών. Τα εφημερεύοντα ιατρεία, η υπογραφή συμβολαίου για δημιουργία νέας μονάδας αιμοκάθαρσης στη Λευκωσία και η ένταξη ενός ακόμα μεγάλου νοσηλευτηρίου τις επόμενες μέρες, είναι μερικά από τα απτά παραδείγματα.

Το ΓΕΣΥ δεν κινδυνεύει από τον διορισμό ενός εκ των 13 μελών του ΔΣ του ΟΑΥ. Κινδυνεύει από τον λαϊκισμό και τις ανεύθυνες κορώνες όσων ισχυρίζονται ότι το στηρίζουν, ενώ αναλώνονται σε ευκαιριακές παρεμβάσεις.

Είναι αδιανόητο να παρουσιάζει το ΑΚΕΛ την Κυβέρνηση έτοιμη να εναντιωθεί στην ίδια της την επιτυχία.

Την ώρα που το ΑΚΕΛ θα αναζητεί τρόπους έκφρασης της αντιπολιτευτικής του μανίας, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση του ΓΕΣΥ, με στόχο να προσφέρει ποιοτικότερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς», αναφέρει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE