ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφει την Τρίτη στα καθήκοντά του ο ΠτΔ - Βλέπει κατοίκους Βασιλικού και Δένδια

Επιστρέφει την Τρίτη στα καθήκοντά του ο ΠτΔ - Βλέπει κατοίκους Βασιλικού και Δένδια

Επιστρέφει στα καθήκοντα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετά την αποχή των τελευταίων ημερών λόγω της νόσησης του με κορωνοϊό. Διαγνώστηκε την περασμένη Τρίτη κατά τη διενέργεια συνήθους ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκε. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από τα ιατρικά πρωτόκολλα διαδικασίες.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέα Ιωσήφ, την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στις 9.30 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προγραμματίστηκε να προεδρεύσει σύσκεψης με εκπροσώπους των κοινοτήτων του Βασιλικού. Την ίδια μέρα, στις 7.00 το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα κηρύξει τις εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου διασποράς ΠΟΜΑΚ, ΠΣΕΚΑ και ΝΕΠΟΜΑΚ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Την Πέμπτη, 28 Ιουλίου στις 9.30 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Ακολούθως, στις 11.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια, συνάντηση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ Λευκωσίας – Αθήνας. Θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα επόμενα βήματα της Κύπρου και της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας.

Στις 6.45 το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει το Κεντρικό Συμβούλιο των οργανώσεων των αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Θα ακολουθήσει δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία με την ευκαιρία του παγκόσμιου συνεδρίου Κυπρίων της διασποράς. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε απόδημους για την προσφορά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top