ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάμερες τροχαίας: Αλλαγές σε δύο σημεία λόγω αναβάθμισης οδικού δικτύου – Μάθετε πού

Κάμερες τροχαίας: Αλλαγές σε δύο σημεία λόγω αναβάθμισης οδικού δικτύου – Μάθετε πού

«Παίρνουν μετάθεση» δύο σημεία με σταθερές κάμερες λόγω νέων σχεδιασμών στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», δύο από αυτά τα σημεία θα αλλάξουν αφού σε αυτά προγραμματίζεται να δημιουργηθούν κυκλικοί κόμβοι.

Το ένα σημείο αφορά στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στα φώτα «Καλησπέρα». Όπως προβλέπεται τα φώτα τροχαίας θα αντικατασταθούν από μεγάλο ανισόπεδο κόμβο. Η Τροχαία θα πρέπει υποδείξει άλλο σημείο για να «κρεμαστούν», όπως σημειώνει το δημοσίευμα, κάμερες. Στη διασταύρωση λεωφόρων Λεμεσού με Αθαλάσσας προβλεπόταν η τοποθέτηση τριών καμερών στη δεύτερη φάση.

Το άλλο σημείο βρίσκεται στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως. Υπάρχουν σχεδιασμοί για δημιουργία κυκλικού κόμβου χωρίς όμως να έχει παρθεί τελική απόφαση μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως να επηρεάζονται σημεία στην πρώτη φάση. Η Τροχαία θα εισηγηθεί στο Τμήμα Δημοσίων Έργων και στη διαχειρίστρια εταιρεία, άλλες τοποθεσίες που κρίνει, βάσει συχνότητας δυστυχημάτων, ότι πρέπει να ελέγχονται με κάμερες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top